Arkiver

En plys and og små plastik æg med "fyld"


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, smurte og spiste han lige et par skiver brød, hvorefter vi kørte en tur ud til Farmor for at se, hvordan hun havde det.

På vej hjem fra hende af handlede vi lige ind først hos Kvickly Xtra i Hyrdehøjen, hvor jeg kom til at købe lidt nyt forårs- og påskepynt, da jeg kom til at købe en lille æske, hvori der lå to hold af disse halve gule plastik æggeskalder med fyld …

2009/03/18/001.jpg

… det vil sige, at jeg fik otte halve gule plastik æggeskalder med fyld for 15,95 kroner eller skrevet på en anden måde … de kostede lige knap og nap to kroner per styk.

Derefter handlede vi lige lidt ind hos Netto på Holdbækvej, og da vi nåede hen til kassen og vi skulle til at lægge alle vores varer op på båndet, lå denne lille dejlige størrelse …

2009/03/18/002.jpg

… lige pludselig øverst i vores indkøbskurv. Hverken min Skat eller jeg ved, hvordan den er havnet der, men vi måtte pænt slippe 29,00 kroner for at få lov til at tage den med os hjem.

Nu har den så fået en stor varm modtagelser af vores andre ænder, så jeg tror, at det var rigtigt godt, at vi gav den et nyt kærlig hjem.

😉