Arkiver

Det er snart weekend …


Hverdagen.

…for nu er det allerede blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges forhåbentlig sidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, da jeg stadigvæk i følge min "lille" liste er en hel del indlæg bagud, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe.

Udenfor er det blæsende, gråt samt trist her til morgen, og temperaturen udendørs er lige nu kun cirka plus 3,5 grader i hvert fald her i Roskilde. Ifølge DMI vil der være en meget stor sandsynlighed for, at vejret forsætter med at være sådant hele dagen og at der vil komme regn i løbet af eftermiddagen, men kan vi ikke glæde os over vejret, så kan vi da altid glæde os over det allerbedste af det hele, ved at vi nu igen er nået frem til en fredag … for det er lige før, det er weekend !!!

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt ( læs: forsætte med at rydde op i alt mit hobby-rod ). Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Indtil videre er det med sådant nogenlunde rimelighed lykkedes for mig at nå alle de tinge, som jeg havde sat mig for, at jeg ville nå i løbet af denne uge.

God fredag med efterfølgende weekend til jer alle sammen der ude i Blog-land. Jeg vender tilbage til jer i aften med aftens menu.