Arkiver

With love from Pooh


Hverdagen, Håndarbejde.

Da Wivi og jeg var på en kort jule-shopping-tur i Stof og Stil i slutningen af november måned forrige år, nåede vi også lige rundt om Kort & Godt på stationen, hvor jeg lod mig friske til at købe et nummer af The World of Cross Stitching, hvilket desværre har resulteret i, at jeg mere eller mindre har købt dette magasin fast lige siden.

Så i sommers bestilte jeg et års abonnement i stedet for, da det er meget billigere at få 13 nummer tilsendt for kun 50 pund ( cirka 500,00 danske kroner ) inklusiv porto end at skulle give 91,50 kroner per blad og så nogle gange skulle ind i flere forskellige kiosker, før jeg har fundet et sted, som har det nyeste nummer af magasinet på deres hylde.

🙂

Med det forrige nummer af The World of Cross Stitching, det er for øvrigt nummer 148, fulgte der et lille broderikit til "With love from Pooh" …

2009/03/12/101.jpg

… som jeg er blevet færdig med at brodere her til aften. Han er der meget sød den lille Peter Plys bamse, som han står der med sin lille fine røde blomst.

Så nu skal jeg så bare lige have fundet en lille passende ramme til ham, så er han helt klar til at blive hængt op på en væg et eller andet sted.

Hvad jeg skal bruge ham til ? … Der aner jeg ikke, men han var sjov at brodere.

🙂