Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

… er der godt nok rigtigt mange timer til vi er nået til her hos os. Da vi aldrig når at få vores aftensmad før et sted imellem klokken 18:00 og klokken 20:00, men derfor komme dette indlæg nu alligevel til at handle lidt om aftens menu.

Hver aften, imens min Skat og jeg er i fuld gang med at aflive opvasken efter aftens måltid, så snakker vi om, hvad vi skal have til middage i morgen. Det er lige meget, hvem af os, som kommer med et forslag, så synes den anden af os, at det har vi da lige fået, så kan vi ikke lige finde på noget andet ?

Da jeg nægter at tro, at vi er de eneste, som har det på denne måde, så har jeg tænkt mig, at jeg i den nærmeste fremtid hver aften – i det omfang jeg husker det – vil tage et billede af aftens menu og så lægge det ud på min blog med en meget kort beskrivelse.

Efter nogle få uger vil vi vel så kunne se, om det nu også passer, at det forslået er noget, som vi lige har fået, og samtidigt med det kan vi måske være med til at give inspiration til andre der lige som os synes, at de "kører rundt" i de sammen få retter.

Er der andre af jer derude i Blog-land som vil være med og som derfor også hver eller stort set hver aften i den nærmeste fremtid vil vise os andre, hvad I har fået til aftensmad i dag ?

For måske kan vi på den måde komme til at inspirere hinanden med hensyn til aftens menu.