Arkiver

Så begynder en helt ny uge …


Hverdagen.

Så er det allerede blevet mandag morgen igen og dermed har min Skat og jeg endnu en gang taget hul på en helt ny arbejdesuge med helt nye muligheder ( han på sit arbejde og jeg herhjemme ).

Den nu afsluttede weekend har for vores vedkommen virkelig været en mere end aktiv en af slagsen. For både i lørdags såvel som i går fik vi aflivet et par tidskrævende hængepartier, og i går nåede vi også at gøre rent – godt nok blev det ikke til en gennemgribende hovedrengøring, den må vente lidt endnu, men vi fik taget det værste og det pyntede. Vi havde også tid til at hygge os både kun os to og sammen med min veninde fra Bornholm, da hun besøgte os i går.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af denne uge, jeg rent faktisk også kommer til at nå.