Arkiver

Små lysegule hæklet kræmmerhuse


Hverdagen, Håndarbejde.

Det er godt nok ikke ret meget tid, jeg har nået at bruge sammen med min hæklenål i denne weekend. Til genglæd kan jeg så glæde mig over, at min Skat og jeg i fællesskab har nået at aflive en lille håndfuld af diverse mere tidskrævende oprydnings hængepartier. Hvilket jo altid er dejligt at nå.

🙂

Lidt håndarbejde har jeg dog trods alt fået tid til at fremstille i løbet af denne weekend. Da jeg i løbet af i går aftes og i aften har nået at hækle seks små lysegule kræmmerhuse, hvoraf de tre kan ses her …

2009/03/08/202.jpg

… der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har kun brugt atten gram sart gul ( farve nummer 720 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, som jeg havde til overs fra de to par grydelapper med forelsket kaniner, som jeg blev færdig med henholdsvis i søndags og i fredags.

De er søde og så er de noget, som går hurtigt at fremstille. Det tager mig godt og vel en lille halv times tid at hækle et kræmmerhus inklusiv den tid, som det tager mig at hæfte de i alt otte hæfte-ender, som de har, og så er de en rigtigt god måde at komme af med de helt små garnrester på, for der går kun cirka tre gram garn til et kræmmerhus.

🙂

Nu er det ved at være på tide, at jeg kommer i seng og jeg tror, at jeg falder i søvn lige så snart mit hoved og min hovepude mødes, for jeg er godt nok træt lige nu.