Arkiver

Formiddags hygge


Hverdagen.

Det var ellers meningen, at min Skat lige nu skulle deltage i månedens udgave af Folkeparkens Motionløb, som denne gang er det såkaldte Fastelavnløbet, men da det regner og har gjort det det meste af natten, hoppe han over. Det er ikke fordi, han ikke vil løbe i regnvejr. For det har han som sådant ikke noget imod at gøre, men derimod ved han, at det meget hurtigt bliver alt for koldt at stå med vådt tøj, imens han venter på, at de skal blive færdige med at udtrække primærerne på startnumrene, og hvis han skal deltage, vil han også være med til den del af løbet.

Da vi stod op ved 7:00 tiden, så har vi haft en god lang formiddag og dermed har vi også haft god tid til at nå nogle småting. Så min Skat har blandet andet nået at støvsuge hele vores lejlighed og jeg har blandt andet fået lagt rent sengetøj på vores seng samt vasket en maskinefuld tøj, der lige nu hænger til tørre på vingetørrestativet inde i stuen.

Vores mini orkideer har fundet sig en god plads lige midt på vores køkkenbord, imens de får et "rodbad" …

2009/03/08/001.jpg

… og da det er en lige uge i denne uge og det nu er fire uger siden, de sidst har fået et rodbad, så bliver de ekstra forkælet med gødning i vandet. De får så lov til at stå der og hygge sig det meste af dagen, hvor imod vores øvrige potteplanter, som står rundt omkring i lejligheden, pænt må nøjes med en hurtigt omgang vand uden gødning via vandkanden.

Måske er det derfor, nogle af de andre potteplanter er begyndt at komme med hentydninger og negative kommentarer om, at der bliver gjort kraftig forskel på vores potteplanter.

😉