Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser.

Så er den elvte dag i vores sytten sammenhængende dage lange skønne sensommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er for længst gået ned og lige om lidt går vi også i seng, men jeg vil dog lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne fredag.

Traditionen tro på vores fælles arbejdsfrie dage så ville min Skat gerne sove lidt længere end mig her til morgen, så derfor blev han liggende i vores lune seng, da jeg stod op klokken lidt i 6:00, så jeg et par minutter senere kunne ydede den på alle hverdage helt normale telefonvæknings service overfor Poul.

Jeg havde nået at nyde min morgenmad og min morgenthe samt været i bad og efterfølgende siddet med fødderne i varmt sæbevand, da min Skat stod op ved 7:00 tiden, og imens han nyde sin morgenmad samt morgenjuice, fandt vi ud af, hvordan vi skulle fordele morgens mange praktiske opgaver imellem os.

Imens min Skat var i bad, nåede jeg at pakke køletasken, vaske køleskabet inklusiv dets frostrum af samt rydde til side, vaske op og tørre af efter vores morgenmand og madpakkesmøring samt pakke den sorte plastik klapkasse med alt vores køkkengrej.

Imens min Skat ordnede badeværelse, nåede jeg at pakke langt de fleste af de sidste af vores ting og efterhånden som de forskellige plastik klapkasser, plastik klodskasser samt stofnet var færdigpakket blev de samlet i entreen.

Imens min Skat støvsugede hele det lejede sommerhus, nåede jeg at færdigpakke den gule plastik klodskasse med vores rengørings- og toiletartikler samt pakke vores lille bil, der i den grad gruede for, hvor lang en omvej vi ville vælge at køre på hjemturen.

Vi forlod det lejede sommerhus til den aftalte tid, hvilket vil sige klokken 10:00, og vi startede med at køre til DanCenters konto i Fjellerup Strand, hvor vi afleverede afregningen for elektricitet og vand, mappen samt nøgler til det lejede sommerhus, derefter satte vi kursen i retning af Silkeborg.

Ved 12:00 tiden ankom vi til Silkeborg nærmede bestemt Aqua Akvarium & Dyrepark, hvor vi brugte cirka to timers tid på at se, opleve, nyde samt især fotografere nogle af dyrene og de fleste af fiskene samt besøgt Aqua Shoppen, hvor jeg kom til at solde lidt, før vi satte os ud i vores lille bil, hvor vi nød vores medbragte madpakker, før vi satte kursen i retning mod Sjælland nærmere bestem vores lille lejlighed i Roskilde.

På hjemturen fordelte vi, ganske som vi altid gør, når vi kører nogen steder hen, opgaverne imellem os sådant, at min Skat, styrede bil, Sludrechatollet i form af vores nye navigator viste vej og jeg hæklede på det igangværende projekt. Da vi nåede til Kildebjerg Syd rastepladsen på Fyn, blev vi enige om at holde en kort pause, så vores lille bil kunne slappe lidt af samt kølne sine futter altså dæk og vi kunne strække vores ben samt spise lidt frugt, før vi kørte resten af hjemturen.

Ved 18:00 tiden parkede min Skat vores lille bil på parkeringspladsen foran vores opgang og så begyndte vi at bære alt vores bagage fra bilen op i lejligheden, hvor vi kunne se, at alle vores plantepusser ude på altanen og i opgangen samt alle vores potteplanter inde i lejligheden er blevet passet med både kærlighed samt omsorg, imens vi har været væk fra dem.

Da vi i fællesskab havde tømt bilen, kørte min Skat den over i dens garage, hvilket den nok er rigtigt glad for, da den har "sovet" delvis udendørs de sidste ni nætter, hvilket den ikke lige frem har været helt tilfreds med.

Min Skat og jeg hjalpes ad med udpakningen samt på pladslægningen og på pladssætningen af de allermeste nødvendige af alle de mange meget forskellige ting, vi har haft med på ferie, og resten af vores oppakning bliver altså først pakket ud i morgen, for vi er begge to ved at være rigtigt godt gammeldags trætte, men det er til al held på den der helt vildt gode måde, som man er træt på efter en både god samt oplevelsesrig ferie.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at vande alle vores efterhånden ikke helt små plantepusser ude på altanen og i opgangen, dække spisebordet, så vi kunne side ved det, imens vi nød aftens menu, samt tale i mobiltelefon med Poul og da vi havde nydt vores aftensmad samt aflivet den medfølgende opvask samtidigt med regnen skyllede Solen ned over Køgevej, satte vi os foran hver sin computer.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, den anden af dem er jo lige som fyldt rigtigt godt op af diverse plyssede ænder, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med jeg klemmer min Skats ribben, imens han ser fjernsyn, hvilket han lige kan nå at gøre i en lille halv times tid, før sengen for alvor kalder på os begge to.