Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den sekstende dag i vores sytten sammenhængende dage lange skønne sensommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er for længst gået ned og lige om lidt går vi også i seng, men jeg vil dog lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne lørdag.

På mange måder endte det med at blive en helt almindelige gennemsnits lørdag, hor vi begge to nåede sådant cirka rundt regnet lige præcist alt det, vi normalt plejer at nå i løbet af en lørdag.

Dertil kommer, at selv om vi handlede ind i går og vi derfor i hvert fald teoretisk set ikke skulle havde haft handlet ind i dag rent faktisk kom til at gøre det, da min Skats computerskærm valgt at dø og vi derfor måtte købe en ny en af slagsen.

Min Skat har blandt andet fået taget sin nye computerskærm i brug samt set kvalifikationen til søndagens Formel 1 løb og jeg har blandet andet nået at vakse samt stryge en maskinfuld altså 50 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.