Arkiver

Årets 35. ups !


Hverdagen.

Da jeg forlod min tandlæge, forsatte jeg ad Hersegade samt Jernbanegade til Føtex i Roskildes Stations Center, hvor jeg lige fik købt et kilo blommer samt et kilo nektariner, hvorefter jeg gik ad Jernbanegade, Ringstedgade, Bådmandshaven samt Møllehusvej til Netto på Holbækvej, hvor jeg lige købte et kilo pærer samt en enkelt ting til min Skats pakkekalender.

Jeg krydsede Holbækvej samt smuttede lige rundt om Super Best for at se, om der var lagt nye farver frem i deres tilbudskasse med garn. Det var der ikke, men derfor lod jeg mig nu alligevel frist til at foretage årets 35. ups i form af tre nøgler hvidt ( farve nummer 14 ) Bumbo Acrylgarn ( 100% acryl ) med en løbelængde på 525 meter per 150 gram …

2013/09/23/201.jpg

… der kostede 20,00 kroner per nøgle, hvorefter jeg gik hjemad via Holbækvej, tværs over Ringstedgade, videre ad Søndre Ringvej, Køgevej samt stamvejen og da jeg kom hjem, puttede jeg lige alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, hvilket vil sige, at alle frugterne blev vasket og tørret, før de blev lagt ned i tre forskellige plastikskåle, der efterfølgende blev sat ind i køleskabet.