Arkiver

Til de tre næste projekter


Hverdagen.

I denne uge fra og med i onsdags den 25. september 2013 samt til og med i dag søndag den 29. september 2013 har Bauhaus i Roskilde tilbud på diverse plader samt gratis tilskæring i deres savværk, hvilket min Skat og jeg tog som en direkte udfordring til at vi i dag skulle købe den del af materialerne til de næste tre små projekter i vores lille lejlighed.

Så derfor startede vi med finde ud, hvad det er, vi helt præcist gerne vil have af løsning på de tre små "problemer", hvorefter vi fandt ud af, hvilket størrelse de nødvendige hylder skal have samt efterfølgende fandt ud af, hvordan de skal skæres ud af to hobbyeplader, der måler 249,00 x 60,00 centimeter, så det giver færrest mulige snit samt mindst mulig spild …

2013/09/29/101.jpg

… derefter kørte vi ud til Bauhaus, hvor en af butikken medarbejder skar de elve ønskede hylder for os, hvorefter vi så kunne nøjes med at betale for dem samt køre dem hjem. Dermed kom vi til at få elve tilskåret hylder for kun 150,00 kroner, hvor de under helt normale omstændigheder vil koste 499,90 kroner og vi blev helt fri for at bære værktøj med meget mere fra lejligheden til garagen, skære hylderne samt efterfølgende bære det hele op i lejligheden.

På hjemvejen smuttede vi lige rundt om først Lidl og derefter Netto på Københavnsvej for at handle ind og dermed har jeg ikke behov for at handle ind i morgen, med mindre jeg er meget gerne vil have lidt motion i form af en kombineret gå- samt indkøbstur.