Arkiver

Brunøjet Hannibal Gigantius den femte


Hverdagen, Håndarbejde.

Så er vi desværre allerede nået til den næstsidste dag i vores sytten dage lange sensommerferie og den skal i den grad nydes mindst 100% fuldt ud, så igen her til morgen tillod vi os at starte lidt langsomt op, hvilket vil sige, at min Skat sov cirka to og en halv time længere, end han normalt kan komme til at gøre på alle hverdagene, hvor han skal på arbejdet.

Jeg stod op ved 6:00 tiden og da jeg havde nydt min morgenmad samt min morgenthe, satte jeg mig rigtigt godt til rette i den ene af vores to sofaer, da den anden af dem jo lige som er fyldt helt op af diverse små og store plyssede ænder, hvorefter jeg hæklede den afsluttende række hele vejen rundt om samtidigt med jeg fyldte denne brunøjet Hannibal Gigantius …

2013/09/07/001.jpg

… der er den femte af slagsen. Der er endnu en gang tale om mit 100% eget design og jeg har brugt to af de tre nøgler sort ( farve nummer 19-4305 ) af Anna og Claras Bomuldsgarn ( 100% bomuld ) med en løbelængede på cirka 160 meter per 50 gram, jeg købte den 12. november sidste år, to brune plastik dyreøjne med en diameter på 2,10 centimeter og cirka 100 gram fyld fra den monteringspude, jeg købte den 8. juni i år, samt min altid trofaste Perle Inox hæklenål nummer 3,00.