Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den allerførste mandag samt dermed også den allerførste hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

I dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale mandagstræning.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits tirsdag, hvor jeg blandt andet har nået at handle ind hos Aldi, vaske samt stryge to maskinfulde altså 68 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, genoplive min blog, der i den grad har været forsømt i hele vores sytten dage lange sensommerferie samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen samt inde i opgangen og inde i opgangen.

Jeg har også nået at gennemse alle de cirka 5.000 billeder, jeg nåede at fotografere i løbet af vores sytten dage lange sensommerferie, samt skrive en liste over, hvor mange indlæg jeg gerne vil have mulighed for at skrive om alt det, vi har foretaget, oplevet samt set i løbet af de sidste sytten dages tid.