Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Så er den syttende samt allersidste dag i vores sytten sammenhængende dage lange skønne sensommerferie allerede ved at være nået til vejs ende, Solen er for længst gået ned og lige om lidt går vi også i seng, men jeg vil dog lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne søndag.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag. Dertil kommer, at vi begge to har været ude at løbe, først løb vi mine 1.600 meter i fællesskab og derefter løb min Skat ti kilometer.

Dertil kommer, at min Skat nåede at se dagens Formel 1 løb inklusiv både op- samt nedtakten og jeg har nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj ( et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk ), der efterfølgende kom på i klædeskabet samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.