Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den ottende torsdag samt dermed også den 39. hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i de normale otte timer og da han kom hjem, nåede vi begge to ud at løbe, hvilket vi sige, at vi først løbe mine 3.200 meter i fællesskab og bagefter løb min Skat 14 kilometer.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits torsdag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfulde altså 47 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, handle ind hos Føtex på Ro´s Torv, nogle af butikker i Roskildes bymidte og Aldi på Søndre Ringvej samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.