Arkiver

Oprydning i overskuet af små gaver – Del 2


Hverdagen.

Da jeg havde stillet de to grå 31 liters SmartBokse, der indeholder hele overskuet af små gave til min Skat, på plads i vores arbejdsværelset, fandt jeg alle de meget forskellige små ting frem, jeg havde i overskud, da jeg var færdigt med at pakke gaverne ind til årets udgave af en pakkekalender inklusiv en gave til den allersidste søndag og den allersidste lørdag i november, en ekstra gave til hver af de fire søndage i advent samt en gave til den 25. og den 26. december samt julegaverne til Poul, så jeg kunne komme til at rydde op i dem og dermed også få lidt styr på dem.

Det endte med, jeg tog et par ting fra, som Poul får som små ekstra julegaver i år og derefter begyndte jeg at sortere lidt i alle de resterende ting, hvorefter jeg begyndte at pakke dem ned i denne sorte 31 liters SmartBoks …

2013/10/25/301.jpg

… der normalt står i vores arbejdsværelse, så jeg både hurtigt samt nemt kan komme til dens indhold, hvis jeg får lyst til at give Poul en lille gave i utide sådant simpelthen bare fordi, jeg elsker ham.

Ganske typisk for mig så har den sorte 31 liters SmartBoks selvfølgeligt et nummer, lige som den også har et regneark på min computer, for selvfølgelige har jeg noteret, hvad der ligger i den, så jeg endnu hurtigere samt endnu nemmere kan finde lige præcist den ting, jeg har lyst til at give Poul næste gang, han skal have en lille uventet gave i utide af mig.