Arkiver

Oprydning i overskuet af små gaver


Hverdagen.

I morges startede jeg med at finde alle de mange meget forskellige små ting frem, jeg havde i overskud, da jeg var færdigt med at pakke gaverne ind til årets udgave af en pakkekalender inklusiv en gave til den allersidste søndag og den allersidste lørdag i november samt en gave til den 25. og den 26. december, julegaverne samt fødselsdagsgaverne, til min Skat, så jeg kunne komme til at rydde op i dem og dermed også få lidt styr på dem.

Det endte med, jeg tog en lille ting fra, som min Skat får som en ekstra lille fødselsdagsgave i år, derefter begyndte jeg at sortere lidt i alle de resterende ting, hvorefter jeg begyndte at pakke dem ned i disse to grå 31 liters SmartBokse …

2013/10/25/201.jpg

… der normalt står i vores arbejdsværelse, så jeg både hurtigt samt nemt kan komme til deres indhold, hvis jeg får lyst til at give min elskede Skat en lille gave i utide sådant simpelthen bare fordi, jeg elsker ham.

Ganske typisk for mig så har begge de to grå 31 liters SmartBokse selvfølgeligt et nummer, lige som de også har hvert sit regneark på min computer, for selvfølgelige har jeg noteret, hvad der ligger i hver af dem, så jeg endnu hurtigere samt endnu nemmere kan finde lige præcist den ting, jeg har lyst til at give min Skat næste gang han skal have en lille uventet gave i utide af mig.