Arkiver

Dagforvirret


Hverdagen.

I denne uge er jeg i den grad rundforvirret, for jeg kan ikke få ugedagene til at hænger sammen, hvilket skal forstås på den måde, at ugedagen og dens normale eftermiddagsaktivet ikke stemmer overens.

Det skyldes, at vi har været nødt til at flytte lidt rundt på eftermiddagenes normale aktivitet, for at få det hele til at gå op i en pæn højere enhed og så passer ugedag samt aktivitet lige pludseligt ikke længere sammen.

I lørdags var vi således nødt til at løbe vores normale søndagsture, i mandags løb vi vores normale tirsdagsture og i går løb vi vores normale torsdagsture, da vi løb i mandags, kunne min Skat ikke komme til sin normale mandagstræning, så den klarede han i tirsdag, i dag er det så i hvert fald ifølge kalenderen torsdag og skal vi ud at løbe.

Åh nej, det skal vi jo ikke, for de ture løb vi i går, til gengæld skal min Skat til tandlægen til det halvårlige eftersyn, men når det så er overstået, så kan vi så glæde os over, at der ikke kommer mere af den slags forvirring i denne uge, for i morgen er det fredag og det er forhåbentlig en normal en af slagsen, hvilket vil sige, at min Skat skal træne om eftermiddagen og bagefter tager vi hul på indeværende uges weekend.