Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den ottende onsdag samt dermed også den 38. hverdag, der jo var en dejligt forkælende lige midt i ugen flexfridag, efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Vi brugte det meste af morgen samt formiddagen på aflivningen af diverse små praktiske hængepartier, men så blev vi enige om, at vi ville besøge Accords store Lagerudsalg i Fiolstræde nummer 5 i København og det endte med, at vi fik købt så meget, at vi fik presset prisen ned til 2,00 kroner per styk. Da vi kom hjem, delte vi rovet imellem Poul og os selv.

Dertil kommer, at vi før, vi kørte ind til Accord, nåede at hente en pakke hos Shell tanken på Søndre Ringvej samt handle lidt ind hos Føtex i Roskilde Stations Center og på hjemturen nåede vi rundt om Ikea efter de manglede reservedele til de fem overskabe i arbejdsværelset.

Imens min Skat tilberedte aftens menu, nåede jeg at stryge dagens eneste maskinfuld altså 19 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg gør mig klar til at gå i seng, hvilket min Skat allerede har gjort, for så han kan lige nå at læse i nogle minutter, før vi skal sove.