Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Skildpadder.

Den fjerde lørdag og dermed den syvende fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

I morges nåede min Skat og regnskovsskildpadden at se kvalifikationen til søndags Formel 1 løb, før min Skat og jeg kørte hjemmefra. Vi startede med at smutte rundt om min Skats tante for at aflevere alle de ting, jeg havde lovet, at hun må få, så hun kan bruge dem som bingogaver og så fik jeg tre nye genbrugsænder af hende.

Derefter kørte min Skat og jeg ud til Shurgard, vi fik dog lige fyldt vores lille bil tank op hos Jet, før vi smuttede ind hos Shurgard for at hente nogle godt fyldt papir- samt plastikposer, derefter handlede vi ind hos første Lidl og derefter Netto på Københavnsvej og jeg kom til at købe en gul gummi badeand, syv kulørte keramik græskar samt et sæt løbetøj.

Derefter fornyede vi vores varelotterisedler hos Havanna Huset samt hentede det nyeste nummer af Ud og Se på stationen, før vi afsluttede dagens køretur med at handle ind hos Aldi på Søndre Ringvej.

Da vi kom hjem, tømte vi bilen samt fik puttet alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads i fællesskab, før vi nød vores frokost, hvorefter vi begge to satte os foran hver sin computer.

Så løb vi mine 2.400 meter i fællesskab og derefter løb min Skat ti kilometer, imens jeg fik strøget dagens eneste maskinfuld altså 40 stykker tøj, der blev puttet på plads i diverse skabe samt skuffer, før vi nød et hold lune pandekager.

Dertil kommer, at vi har nået at planlægge, hvordan en kommende opgave i vores arbejdsværelse skal løses og jeg har nået at vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.