Arkiver

Dagens sold


Hverdagen, Ænder.

Jeg har lovet Wivi, at jeg vil købe fødselsdagsgaven til min Skat samt julegaven til både min Skat og Poul fra familien i Fakse, hvis bare hun overfører pengene til de omtalte gaver til mit dankort.

Da jeg er af den opfattelse, at når man lover nogle noget, så skal man også holde det og da jeg egentligt ikke bryder mig om at have uløste opgaver hængene over hovedet, så besluttede jeg at bruge denne mandags formiddag på at tage en tur i City 2 i Høje Tåstrup for at købe de lovede gaver.

Jeg gik hjemmefra ved 9:45 tiden og jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede container til dagrenovation, derefter smuttede jeg rundt om containeren til pap, der også lige blev "fordret", før jeg forsatte ad stamvejen og Køgevej ind til Roskildes Station, hvorfra jeg tog et regionaltog til Høje Tåstrup Station.

Jeg gik fra Høje Tåstrup Station til City 2 og jeg startede min runde i centret med at besøge Panduro Hobby, hvor jeg nøjes med at hente den nye julekatalog, derefter gik jeg hen til Bog & Ide, hvor jeg så ikke kunne få det, jeg var på jagt efter, til gengæld kom jeg til at købe en pose med to gummi badedyr …

2013/10/21/001.jpg

… i form af en and …

2013/10/21/002.jpg

… og en ko …

2013/10/21/003.jpg

… der kostede en rund tyver.