Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den fjerde fredag samt dermed også den tyvende hverdag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to ved at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag kunne min Skat til al held nøjes med at være på arbejdet i otte timer og bagefter var han til sin helt normale fredagstræning.

For mit vedkommen har det været en hel almindelig gennemsnits fredag, hvor jeg blandt andet har nået at vaske og stryge en maskinfulde altså kun 11 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, gennemgå indholdet af de poser, jeg tog med hjem fra Shurgard i onsdags, samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.

Nu vil jeg slukke computeren og derefter vil jeg sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, den anden af dem er jo lige som fyldt rigtigt godt op af diverse plyssede ænder, for jeg kan sangens hækle på det igangværende projekt samtidigt med jeg klemmer min Skats ribben, imens han ser fjernsyn, hvilket han lige kan nå at gøre i en lille halv times tid, før sengen for alvor kalder på os begge to.