Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den tredje søndag og dermed den sjette fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige søndag. Dertil kommer, at vi begge to har været ude at løbe, først løb vi mine 2.200 meter i fællesskab og derefter løb min Skat ti kilometer.

Der ud over har vi nået at købe nogle af materialerne til de tre næste projekter i vores lille lejlighed, min Skat har fået tømt den brune plastik altankasse samt de de sorte plastik urtepotterne, der ikke længere huser plantepusser ude på altanen, og jeg har nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 5 stykker tøj ( et sæt sengetøj bestående af et lagn i dobbelt størrelse, to pudebetræk og to dynebetræk ), der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.