Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Den anden lørdag og dermed den tredje fridag efter vores sytten dage lange skønne sensommerferie er så småt ved at synge på sit så absolut allersidste vers og vi er begge to så småt ved at gøre klar til at gå i seng.

Dagen er primært blevet brugt på at nå alle de mange meget forskellige praktiske huslige opgaver, vi begge to normalt plejer at nå på en helt almindelige gennemsnitslige lørdag. Dertil kommer, at vi nåede at handle ind både i formiddags og i eftermiddags.

For første brugte vi bilen, da vi handlede ind hos Føtex i Roskildes Stations Center, Netto på Holbækvej samt Aldi på Søndre Ringvej og da vi så puttede alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, opdagede vi, at vi havde glemt at købe blandt andet kartofler, så da vi havde spist vores frokost, gik vi derfor via Musicon over til Aldi på Søndre Ringvej for at handle ind igen.

Der ud over nåede min Skat at se kvalifikationen til søndags Formel 1 løb, før han gik i gang med samt nåede pænt langt med en lille oprydningsopgave i vores arbejdsværelse, hvilket pyntede.

Jeg har blandt andet nået at vaske samt stryge en maskinfuld altså 20 stykker tøj, der efterfølgende kom på plads i diverse skabe og skuffer, starte op på det næste hæklede projekt samt vande alle vores efterhånden alt andet en små plantepusser ude på altanen og inde i opgangen.