Arkiver

Forkælelse


Hverdagen.

Først hængte jeg dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet på altanen, derefter gik jeg rundt om skuret foran vores opgang, så jeg lige kunne putte skraldespanden i den ene af de fire opstillede containere til dagrenovation, hvorefter fik jeg lige putte pap i den dertil opstillede container på stamvejen, før jeg gik via stamvejen, Køgevej, Søndre Ringve samt tværs over Ringstedvej samt videre af Holbækvej til Super Best, hvor jeg købte fire pakker med otte ruller toiletpapir, der er på tilbud til 7,00 kroner per pakke i dag.

På hjemvejen smuttede jeg lige rundt om Aldi på Søndre Ringevej, hvor jeg købte et blomkålshoved, mælk samt æg og da jeg kom hjem puttede jeg lige alle de nyindkøbte varer på plads, ordnede samt skylde blomkålshovedet, hvorefter det blev puttet ind i køleskabet, før jeg fulgte endnu en skraldespand ned samt tømte postkassen.

Så gik jeg i gang med vores entre og selv om min Skat var i gang med at ordne sin selvangivelse, så endte det med, han også gav en hånd med den opgave. Derefter spiste vi begge to frokost, før jeg ryddede til side, vaskede op, tørrede af samt stille på plads efter vores morgenmad samt frokost.

Så fulgte jeg lige de to klare plastikposer med kasseret fodtøj hen til vores garage, hvorefter jeg gik en tur i Super Best på Holbækvej efter to pakker med fire køkkenruller samt to pakker med otte ruller toiletpapir, der er på tilbud til 7,00 kroner per pakke i dag.

Da jeg kom hjem efter dagens anden lille gåtur i vores område af Roskilde, syntes min Skat, at vi skulle forkælelse bare lidt, for det er trods alt lørdag og jeg har gået ni kilometer, så derfor anrettede han en potion stracciatella-is …

2012/04/28/201.jpg

… til os hver og vi har tænkt os at nyde dem samtidigt med vi ser fredags afsnit af Big Brother.