Arkiver

Til de få nysgerrige …


Hverdagen.

… kommer der her en lille opdatering omkring mine løbeskader fra i torsdags

Det røde mærke på min højre albue er nu næsten helt forsvundet og selve albuen er heller ikke længere øm, kun når der bliver trykket på den.

Hudafskrabningen på min vestre albue er næsten helet helt op, og der er en fin sårskorpe på den samt fin ny tynd hud der, hvor yderkanten af såret har været. Albuen er stadigvæk øm, men kun når der bliver trykket på den.

Til gengæld er jeg stadigvæk øm i musklerne i begge mine overarme efter faldet, men det mærkes kun, når jeg skal bruge dem til at løfte noget.

Der er stadigvæk en fin skorpe på såret på mit højre knæ, og i såret yderkant er der begyndt at komme fin ny tynd hud. Knæet er dog stadigvæk både blåt, mørke violet og næsten sort samt meget ømt, også når jeg ikke bevæger eller bruger det.

Såret i min højre håndflade er begyndt at lukke sig og der er begyndt at komme en fin sårskorpe på det i yderkanten. Det vil sige, alleryderst er der nu kommet fin ny tynd hud.

Til gengæld givet såret sig desværre stadigvæk, hver gang jeg bruge hånden og det revende i går, da jeg glemte, at jeg ikke måtte bære posen med de nyindkøbte varer i højre hånd, men det går fremad, for nu kan jeg skrive på computer med højre hånd uden det genere såret i håndfladen.

🙂

Mit højre håndled er dog stadigvæk ømt og jeg kan kun bruge hånden til for eksempel at vaske op, hvis jeg har en gummihanske på den. Simpelhen fordi såret endnu ikke har lukket sig helt og dermed er der også stadigvæk en risiko for at få snavs ned i det. Det vil så også sige, at jeg kun kan brodere, hækle, strikke og lignede – altså kort skrevet kun bruge højre hånd, hvis såret er dækket til, og tildækning af såret trækker kun sammenvoksningen af det i langdrag, så det prøver jeg så vidt, det over hovedet taget er muligt at undgå.

Så alt i alt det går fremad og jeg er nok "dum" nok til, at jeg prøver på at komme ud at løbe i løbet af dagen. Jeg kan vel ikke være lige så uheldig to gange i træk ?