Arkiver

Smut …


Hverdagen.

… og som ved et enkelt lille trylleslag var den længe ventede weekenden, som min Skat og jeg i den grad havde set frem til, allerede vel overstået og en hel ny lang arbejdsuge truede forude.

For nu er det sørme allerede blevet mandag morgen igen og derfor er min Skat lige nu og for første gang i denne uge på vej til sit arbejde og jeg sidder ligeledelse nu og for første gang i denne uge foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt min morgenthe, imens jeg skriver lidt på min lettere forsømte blog.

Vejrmæssigt er det for øvrigt en mild morgen. For lige nu er det finregn samt plus cirka 14,5 grader udenfor her i Roskilde. Det trækker dog en hel del ned, at vinden er jævn til hård. I følge DMI skal det blive en vejrmæssigt lettere kedelig dag, fordi der mest sandsynligt vil være overskyet hele dagen og med en dagtemperatur lige omkring de 15 plus grader.

På en måde kan vi vel ikke rigtigt tillade os at "klage" over vejret, for havde vi en kedelig sommer, så har vi til gengæld haft en flot sensommer samt en mindste lige så flot start på efteråret.

Nu har jeg lige fået en lille e-mail fra min Skat. Så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange forskellige opgaver. Så må jeg vel også hellere stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med nogle af de mange forskellige praktiske opgaver, som jeg altså meget gerne både skal og især vil nå i løbet af i dag.

Hvor langt jeg komme med dem afhænger dog af min løbeskadet højre håndfalde. For selv om såret har lukket sig, så er det ikke mere lukket, end det åbner sig, hver gang jeg bruge hånder "forkert".