Arkiver

Torsdagens skriverier


Hverdagen.

Jeg havde sat mig for, at jeg ville bruge torsdag i denne uge til at ajourføre min blog lidt mere. Jeg nåede også at skrive nogle ganske få "manglede" indlæg på min blog, men jeg nåede meget langt fra at skrive så mange indlæg, som jeg havde håbet på.

Til gengæld kan jeg så glæde mig over, at jeg i stedet for nåede at tømme en stor plastikpose med diverse hobby ting, som jeg har haft stående inde i vores stue, og at alle disse dejlige kreative ting nu er kommet på plads, så de er lige til at få fat på, når jeg en gang om forhåbentligt ikke så lang tid får energien, tiden og især overskuet til at bruge dem. Det kommer der nok noget mere om, når jeg en gang er nået lidt længere med det projekt, der hedder "at få styr på alle mine kreative ting".

Ganske lige som de forrige gange, hvor jeg også har nået at skrive et hav af små og mindre indlæg på min blog i løbet af en enkelt dag, er det bestemt ikke fordi, jeg på nogen som helst måde forestiller mig noget så tåbeligt som, at der findes bare en eneste, der gerne vil have at vide, hvilke 8 små indlæg jeg nåede at skrive i løbet af i går, men ene og alene fordi jeg gerne selv vil have et overblik over det. For gårdagens skriverier resulterede i følgende indlæg …

Onsdag den 09.09.2009 …
Ikke mere ?
God aften onsdag

Torsdag den 10.09.2009 …
Hvad blev der i grunden af denne torsdag ?

Lørdag den 12.09.2009 …
Hjemmefra
Lysende og rappende badeand
Hjemad

Torsdag den 24.09.2009 …
Lige midt imellem
Aftens menu …

Skulle der være bare en eneste, som kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.

Nu vil jeg lige sætte vaskemaskinen i gang med en finvask og derefter vil jeg selv smutte i bad. Så bliver det spændende hvor meget af alt det, jeg har sat mig for, jeg meget gerne vil nå i dag, jeg rent faktisk kommer til at nå.