Arkiver

Onsdagens skriverier


Hverdagen.

Da jeg stod op i går morges, følte jeg mig desværre både træt og især uoplagt. Så derfor besluttede jeg, at jeg ville tage den med ro hele dagen samt at jeg aktivitetsmæssigt ville holde en ret så lav profil, og så ville jeg ellers glæde mig over alt det, jeg trods alt nåede at klare i løbet af i tirsdags.

Se nu går det jo desværre meget langt fra altid lige præcist sådant, som jeg har håbet på, planlagt eller ønsket, og sådant blev det så også med hensyn til i går. For det endte med, at selv om jeg det meste af dagen tog den lidt med ro, så fik jeg rent faktisk klaret en god håndfuld af diverse helt almindelige små og mindre hverdagsting, ligesom jeg også fik klaret en hel del af diverse andre småting i løbet af dagen, og dermed fik jeg lige streget ret så mange linier på min "vil meget gerne meget snart have aflivet af hængepartier" liste.

Dermed fik jeg så bare ikke brugt nær så meget tid på ajourføringen af min blog, som jeg først havde håbet på, men det endte dog trods med, at jeg alligevel fik skrevet otte små og mindre indlæg i løbet af dagen. Det er bestemt ikke fordi, jeg på nogen som helst måde forestiller mig noget så tåbeligt som, at der findes bare en eneste, der gerne vil have at vide, hvilke otte små indlæg jeg har nået at skrive i løbet af i går, men ene og alene fordi jeg gerne selv vil have et overblik over det og så fordi jeg rent faktisk kom til at love det i går aftes. For gårdagens skriverier resulterede i følgende indlæg …

Mandag den 14.09.2009 …
Ugens første solopgang
Dagens høst
Ugens første solnedgang

Onsdag den 16.09.2009 …
Så er der allerede gået …
En smuk morgen
Sultne ænder
Aftens menu …
Asieagurker

Skulle der være bare en eneste, som kunne tænke sig at læse bare et enkelt af indlægene, kan dets titel bruges som et direkte link.

Så bliver det spændende, hvor meget jeg får taget mig sammen til at nå i løbet af i dag, og om det bliver de praktiske ting eller blogskrivningen, jeg kommer til at bruge mest tid på.

Solen er på vej op og i dag sker det med masser af farve på himlen, så selvfølgelig har jeg ligget i en form for fast rutefart imellem mit skrivebord og vinduet i badeværeslet. Så mon ikke der kommer endnu et lille indlæg med billeder af den opstående sol på min blog ?