Arkiver

Lysende og rappende badeand


Oplevelser, Ænder.

Da min Skat og jeg havde været igennem hel den del af Zoologisk Have i København, der ligger på den samme side af Roskildevej som Frederiksbergs Have, blev vi enige om, at vi lige ville aflægge Zoobutikken, der ligger ved Zoos indgang og udgang, et besøg, før vi gik over i den del af den 150 år gamle hyggelig have, der ligger på den samme side af Roskildevej som Søndermarken.

Jeg må desværre indrømme, at vi blev mindst lige så skuffes over Zoobutikkens vareudvalg denne gang, som vi blev det sidste gang, vi besøgte den. Det er der helt fint, at de nu har fået en hel etage, der er fyldt op med mærkevarer børnetøj, samt at de fører det fulde udvalg af et bestemt fabrikat af plastik dyr, men hvad med noget andet og mere end det ?

Det har de simpel ikke ude over et meget kedeligt lille udvalg af magneter, nøgleringe og plysdyr.

Nå jo … så havde de der også en gummi badeand og over i købet i to forskellige farver. Den ene var lyserød og den anden var lyseblå. Da jeg aldrig har været hverken til rødt eller lyserødt, men jeg der imod altid har været glad for lyseblå, der for øvrigt også kæder mig rigtigt godt, endte det med, at det blev en af de lyseblå badeænder …

2009/09/12/301.jpg

… jeg kom til at købe. Den lyser rødt ved halsen samt rapper, når den kommer ned i vand eller man sætter en finger på dens bund, og den kostede 29,00 kroner. Det vil nu sige, da jeg huskede at vise mit årskort til Zoologisk Have i Købehavn, da jeg købte den, fik jeg lige 10% rabat på den og dermed kom den kun til at koste 26,00 kroner.

På et eller andet tidspunkt, når min Skat og jeg har masser af overskud af både energi, penge og tid, går vi i gang med at sætte vores badeværelse i stand og når det er vel overstået, håber jeg, at jeg kan få sat en glas hylde op i hele badeværelset fulde længde og eller et par tre glas hylder op hen over døren.

På denne lange hylde og eller disse noget kortere hylder har jeg så tænkt mig, at alle mine efterhåndens rigtigt mange forskellige badeænder samt ænder til bad skal komme til at stå til hygge og pynt, men lad os nu se, om det nogensiden bliver til noget. Indtil videre har jeg der i hvert fald lov til at drømme om det.