Arkiver

Hjem ad


Oplevelser.

Det har været en dejlig dag, hvor min Skat og jeg har fået endnu en rigtigt god en på opleveren, men nu skal det altså også gøre godt at komme til os selv igen.

Vi gik ud til bilen, der stor lige præcist der på Sagnlandet Lejres parkeringsplads, hvor vi havde efterladt den små fem timer tidligere. Den var blevet godt støvet af at står der, men den blev den nu også under årets Fortællefestival sidste år. Så det var vi forberedte på og derfor havde den heller ikke været en tur igennem vaskehallen, før vi kørte her ud. Der ville jo lige som have været spild af både penge og tid.

Vi begyndte at køre af Slangealleen …

2009/05/30/201.jpg

…og på vej mod Ledreborg Slot kom vi forbi den store Ledreborg Golfbane samt en af gravhøjene …

2009/05/30/202.jpg

… som man finder hist og her i landskabet. Så kørte vi ind i den efterhåndens ret så tætte skov …

2009/05/30/203.jpg

… og lige der for enden af vejen, hvor man kan se en lille lysning, finder man Ledreborg Allé på den vestre side og Ledreborg slot på den højre siden.

Vi forsatte ad den 7,3 kilometer lange Ledreborg Allé

2009/05/30/204.jpg

… og landskabet i denne del af Lejre og Roskilde kommuner invitere jo næsten en til at tænke i baner af eventyr, sagn og gamle tider.

🙂

Nu er vi lige kommet ind af vores hoveddør, og lige om lidt vil vi spise de lune pandekager, som lige nu hygger sig inde i vores miniovn. Derefter skal både min Skat og jeg i gang med at fremkalde alle de mange billeder, som vi har nået at fotografere i løbet af årets Fortællefestivals første dag.