Arkiver

Mere apropos …


Hverdagen.

det meget snart er ved at være jul igen. Faktisk er der under syv måneder ( der er lige præcist 210 dag ) til juleaften og der er lidt over seks måneder ( der er lige præcist 187 dage ) til vi må åbne den første gave i årets pakkekalender. Så har jeg i løbet af formiddagen nået at gennemgår samt notere i et regneark, der ligger på min computer, hvor mange ting jeg rent faktisk på nuværende tidspunkt har nået at købe på forskud til min veninde i Rønnebærparken samt Pouls pakkekalender i år.

Ganske som jeg godt nok havde det på fornemmelsen, så har jeg allerede på nuværende tidspunkt af året nået at få flere gode ideer og dermed også købe flere ting, end jeg skal bruge til kun en pakkekalender til dem hver, men det gør nu ikke spor. For så har jeg lidt at vælge imellem og resten ligger så bare over til næste år.

Det hele er nu fordelt og pakket ned i tre sorte SmartBokse på 15 liter …

2009/05/28/101.jpg

… og så skal jeg bare lige have fundet et sted ( måske i det ene af vores to rum ude på Shurgard ), hvor de kan stå uden de fylder alt for meget op, lige indtil jeg en gang i løbet af efteråret går i gang med at pakke årets jule- samt pakkekaldergaver ind.