Arkiver

Det er snart weekend …


Hverdagen.

…for nu er det allerede blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges forhåbentlig sidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, imens jeg nyder min morgenmad, min morgenthe samt solopgangen.

Dagens solopgang over Astersvej klokken cirka 4:50 …

2009/05/29/001.jpg

… og klokken cirka 5:05 …

2009/05/29/002.jpg

… som jeg har oplevet og fotograferet den fra det lukkede vindue i vores soveværelse, imens jeg nussede rundt og fik klaret en god håndfuld af diverse småting, som er med til at gøre, at min Skats får en god start på sin kommende arbejdsdag.

Det er lunt her til morgen, for det var plus 11,3 grader, da vi stod op, og allerede på det tidspunkt kunne vi høre, hvordan småfuglene danner kor og en solsort synger solo, så de i fællesskab med deres kønne sang kan ønske den opstående sol en rigtigt god morgen, samtidigt med at bilerne ude på Holbæk-motorvejen er i fuld gang med at bringe mennesker til deres arbejde, nye materialer til fabrikkerne samt friske varer til butikkerne.

Meget kort fortalt endnu en ny meget aktiv dag er begyndt og jeg håber, at det bliver en rigtigt god en af slagsen for os alle sammen.

Ifølge DMI vil der være en meget stor sandsynlighed for, at vejret forsætter med at være smukt hele dagen samt måske også i hele den kommende weekend, og så kan vi glæde os over det allerbedste af det hele, ved at vi nu igen er nået frem til en fredag … for det er lige før, det er weekend og den kommende weekend bliver oven i købet en lang en af slagsen, da det er pinse.

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det meget spænende at se, hvor meget af alt det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af denne dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå. Det kan jo kun tiden vise.