Arkiver

Denne onsdag kort


Hverdagen.

I de lidt over elve måneders tid jeg efterhånden har nået at være 100% fuldtids hjemmegående for min egen eller retter min Skats regning, da det kun har været ham og stadigvæk kun er ham, der tjener penge og derfor er det også ham, som forsøger mig, har jeg mange gange få stillet spørgsmålet: "Hvordan kan du dog få tiden til at gå ? ! ? ! ?".

Skal jeg være 100% ærlig, så kan jeg sangens få tiden til at gå, og rent faktisk har jeg slet ikke al den tid til min rådighed, selv om jeg bare "går her hjemme", som jeg godt kunne bruge. I dag har heller ikke været nogen undtagelse fra det …

Efter min Skat var kørt til arbejdet i morges, brugte jeg lidt over en og en halv times tid ved min computer, imens jeg skrev fire små indlæg på min blog. Derefter satte jeg vaskemaskinen i gang med en kulørt finvask på 40 grad, hvorefter jeg selv gik i bad.

Jeg fik båret alle vores blomster babyer samt blomster børn fra deres næsten faste pladser inde i vores stue, hvor de dels står på vores spisebord og dels står på gulvet om natten, fordi det stadigvæk er lidt for koldt for dem ude på altanen om natten, ud til deres faste pladser ude på vores altan. Jeg nåede også lige at vande dem samt nippe et par enkelte visne blade samt blomster af dem. Før jeg fik hængt den maskinfuld nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Hvorefter jeg fik sat vaskemaskinen i gang med en dagligvask på 60 grader.

Så nåede jeg at vande alle vores potteplanter inde i lejligheden samt nippe visne blade og blomster af dem, før jeg satte mig at kigge indeværende uges tilbuds aviser og kataloger igennem, imens jeg fik skrevet huskeseddel dels efter dem og dels efter hvad vi ellers sådant mangler af diverse ting.

Jeg fik ringet til kirkegårds kontoret på Sankt Ib´s og jeg fik besvaret en lille håndfuld af diverse spørgsmål, som min Skat og jeg godt kunne tænke os at få noget at vide om. Derefter sendte jeg en e-mail med de opløsningen, som jeg havde fået under min telefonsamtale med kontorassistenten på Sankt Ib´s Kirkegårds kontoret, til min Skat. Hvorefter jeg lige nåede at besvare de tre e-mail, der var kommet i løbet af morgen samt første halvdel af formiddagen, før jeg kunne komme i gang med at hænge dagens anden maskinfuld nyvasket tøj til tørre på det lille tørrestativ ude på altanen.

Jeg var så heldig, at lige som jeg stod og var på vej ud af hoveddøren, ringede det på den. Det var postbuddet, der lige skulle aflevere de to pakker, som vi ventede på. Det var godt nok rigtigt dejligt, at de to pakker nåede at komme, før jeg gik hjemmefra. For så bliver vi fri for at skulle på posthuset på fredag.

Jeg startede med at gå rundt om containeren med papir, derefter rundt om containeren med glas og så rundt om containeren med pap, før jeg gik over til apoteket på Køgevej, hvor jeg afleverede de ting, som vi havde taget ud af Farmor medicinskab, da vi tømte hendes plejebolig. Jeg forsatte hen til bankens kontaktautomat, hvor jeg lige hævede nogle kontanter, før jeg forsatte ind mod Roskilde centrum, så jeg kunne komme til at handle lidt ind derinde.

Typisk mig så kan jeg godt lide at gøre mere end en tid af gangen, og derfor har jeg den dårlige vanen, at når jeg er ude at gå min stort set næsten daglige tur i mit lokalområde, så ringer jeg til en af dem, som jeg meget gerne vil holde kontaktet ved lige med og i dag blev det så min veninde i Rønnebærparken, det kom til at "gå ud over".

Det viste sig, at hun holdt nede ved rundkørslen på Køgevej, så vi mødtes der. Vi stod og småtalte sammen om stort og især små i hver vores liv i næsten en times tid, før vi skiltes. Ja, der er virkeligt noget om, at tiden flyver af sted, når man hygger sig.

Jeg forsatte hen til Hestetorvet, hvor jeg lige kiggede på dagens loppemarked, før jeg gik hen til Netto, men da de ikke havde alle de ting, som jeg havde skrevet på vores huskeseddel, gik jeg derfra ude at købe noget som helst.

Jeg var lige rundt om loppemarkedet på Stændertorvet, hvor jeg fik hilst på vores to faste ande-pusher, før jeg forsatte hen til Føtex i Roskilde Stations Center. Da jeg havde handlet ind hos Føtex, ringede jeg til Solsikkens Sang, som jeg talte med, imens jeg gik hjemad via Roskilde Ringen, der var lige så køn i dag, som den plejer at være året rundt.

Da jeg kom hjem, satte jeg lige de nyindkøbte varer på plads, før jeg smurte min frokost, som jeg spiste, imens jeg lige fik læst samt besvaret de to e-mail, der var kommet i løbet af formiddagen. Så nåede jeg at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost. Før jeg stillede mig at stryge de to maskinfulde ( 48 stykker ) tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af morgen og formiddagen, så det kunne blive hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Dette var jeg lige blevet færdigt med, da min skat kom hjem fra arbejdet.

Efter min Skat havde spist noget hurtigt frokost, kørte han og jeg ud for at handle ind. Det var efterhånden ved at være længe side, vi sidst har fået handle langt de flest af alle de der såkaldte basis ting ind og vores lagerbeholdning var stort i bund eller helt væk for langt de fleste af tingenes vedkommen. Samtidig med det var der nogle af denne uges tilbud af "tunge" varer, som vi også lige ville købe.

Vi startede med at køre ud til Super Spar, og derfra til Kvickly Xtra i Hyrdehøjens Butiks Center. Hvis Farmor havde levet, havde vi jo bare handlet ind der på vej hjem fra hende af. Så kørte vi rundt om Netto samt Super Best på Holbækvej, før vi sluttede af hos Aldi på Ringvejen. Hvorefter vi kørte hjem, og vi fik lige i fællesskab sat alle de nyindkøbte varer på plads, før min Skat gik i gang med at tilberede vores aftensmad, og jeg nåede at dække spisebordet, før jeg satte mig ind til min computer for dels at tjekke mail samt dels for at skrive dette lille indlæg.

I dag har stort set været sådan en hel vejen igennem typisk gennemsnitsdag. Så måske forstår du bedre nu, hvorfor jeg rent ud sagt aldrig keder mig ?