Arkiver

God morgen mandag


Hverdagen.

Så har min Skat og jeg igen lige sigt: "God morgen" til en hel ny mandag og dermed også til en hel ny arbejdsuge. Som, hvis vi er meget heldige, kun kommer til at blive på tre arbejdsdage, men det kommer meget an på, hvor meget tid de mange arbejdsopgaver med meget korte deadlines, som min Skat lige for tiden kæmper med på sit job, kommer til at tage.

For hvis disse arbejdsopgaver kommer til at drille meget samt tage for meget tid, så må min Skat også tage både Kristi Himmelfartsdag, den efterfølgende fredag, der ellers er "fast tage fri dag" i det firma, som han arbejder i, samt weekenden til hjælp, men intet ligger helt sikkert på nuværende tidspunkt. Så måske kan min Skat godt holde en ekstra lang weekend i denne uge og måske kommer han til at holde en ekstra lang arbejdsuge i denne uge. Det kan kun tiden vise.

Det er ikke ret meget positivt at sige om dagens solopgang over Astersvej her klokken cirka 5:45 …

2009/05/18/001.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det åbne vindue i vores badeværelse, lige efter min Skat var kørt hjemmefra. For den er der godt nok meget langt fra lige så flot, som den solopgang vi kunne nyde i lørdags. Til gengæld er det relativt lunt i vejret her til morgen, hvor det lige nu er plus 9,0 grader her i Roskilde og det er så småt ved at holde op med at regne.

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det meget spænende at se, hvor meget af alt det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af denne uge, jeg rent faktisk også kommer til at nå. Det kan kun tiden vise.