Arkiver

Små porcelæns ænder


Hverdagen, Ænder.

Hele morgen og første halvdel af formiddagen gik med, at jeg fik klaret en god håndfuld af diverse små og mindre hverdagsting inklusiv at vaske en maskinefuld kulørt finvask på 40 grader, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ud på altanen.

Jeg gik hjemmefra ved 10:00 tiden og jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation, rundt om containeren med glas, rundt om containeren med pap samt rundt om bankens kontaktautomat for at hæve lidt penge. Så gik jeg ind til min tandlæge, hvor jeg havde en tid til det kvartårlige eftersyn klokken 10:30. Endnu en gang var jeg heldig … nul huller, men masser af tandsten … så dem kom jeg af med ligesom jeg også kom af med 537,00 kroner for den "fornøjelse".

Jeg forsatte hen til Netto, hvor jeg fik handlet lidt ind, og derfra til Farmors advokat, hvor jeg afleverede nogle forskelige dokumenter, som han havde bedt om at få en kopi af, samt nogle forskelige afregningen samt en check. Så kom jeg forbi "Naturlig", der jo altid har nogle spændende ting i sine vinduer, hvor jeg fik øje på disse to små størrelser …

2009/05/13/001.jpg

… der sammen med en masse andre forskellige små dyr og fugle stod på en lille glasplade. De kostede 15,00 kroner per styk og nu skal jeg så bare lige have fundet en god plads til dem et eller andet sted i min "lille" samling.

Jeg forsatte hen til Stændertovet, hvor jeg fik hils på begge vores to faste ande-pusher samt købt et stykke "Egoist" ( læs: meget stærk ost ) til min Skat. Derefter forsatte jeg hen til Føtex i Roskilde Stations Center og efter jeg havde handlet ind der, gik jeg hjemad via Roskilde Ringen.

Da jeg kom hjem, fik jeg lige tømt vores postkasse samt set dens indhold igennem. Derefter fik jeg lige sat alle de nyindkøbte varer på plads, og så smurte jeg min frokost, som jeg har spist, imens jeg skrev dette indlæg. Nu vil jeg lige prøve på, om jeg kan nå at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og min frokost samt stryge det nyvaskede tøj, før min Skat komme hjem fra arbejdet.