Arkiver

Doven eller flittig ?


Hverdagen.

På den ene side føler jeg, at jeg har været enormt doven i dag og på den anden side føler jeg, at jeg har været rigtigt flittig i dag. Måske ligger virkeligheden bare et eller andet sted lige midt imellem.

Jeg føler, jeg har været doven, fordi jeg i løbet af dagen har siddet ved min computer, imens jeg har nået at skrive ti små og mindre nye indlæg på min blog, der jo også fungere som min dagbog. Jeg har nået at skrive om i fredags, der startede med, vi satte kursen mod Fårevelje Kirkeby, hvor vi deltog i en konfirmation, før vi satte kursen mod Roskilde. Vi hoppede aftensmaden over, og vi kunne glæde os over en smuk solnedgang. Jeg har nået at skrive om i går, hvor jeg oplevede og fotograferede endnu en smuk solopgang, før Anne, Vermund og jeg tog et ordentligt nap med hensyn til tømningen af Farmors plejebolig. Bagefter kørte Anne og jeg ud for at handle ind og jeg kom til at fortage årets 7. ups. Efter Anne var kørt hjem til sig selv igen og min Skat var kørt til træning, fik jeg taget mig sammen til at nusse lidt rundt i vores efterhåndens godt til rodet hjem. Efter min Skat var kommet hjem fra dobbelt træning, nåede vi at spise til middag, før vi igen kunne nyde en smuk solnedgang.

Jeg har også nået at hækle temmelig mange rækker på det igangværende projekt, så jeg er faktisk nået så langt, at jeg kun mangler at sy to sidesømme og to ærmesømme samt hæfte de tilhørende ender, så er det igangværende projekt helt færdigt og kan blive vist frem her på bloggen.

Jeg føler, jeg har været flittig, fordi jeg har nået at vaske og stryge fire maskinefulde ( 103 stykker ) tøj, der alle som en er blevet enten hængt på plads i diverse skabe eller lagt på plads på diverse hylde eller i diverse skuffer. Jeg har også nået at få ryddet op og sorteret i alt det, der havde nået at hobe sig op på mit skrivebord i løbet af de sidste to og en halv uges tid. Det, der skal gemmes, er blevet lagt eller sat på plads, og det, der ikke skal gemmes, er blevet kørt igennem vores makulator.