Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

… er der godt nok rigtigt mange timer til vi er nået til her hos os. Da vi aldrig når at få vores aftensmad før et sted imellem klokken 18:00 og klokken 20:00, men derfor komme dette indlæg nu alligevel til at handle lidt om aftens menu.

I de sidste to måneders tid har der været en følgeton, der hedder "Aftens menu …", her på min blog. Fordi jeg hver aften har taget et fotografi af den først potion af vores middagsmad, som jeg har hældt op til mig selv. Dette billede er sammen med en kort beskrivelse af aftens menu blevet lagt ud på min blog.

Dette har jeg gjort, fordi jeg dermed kunne notere både med billeddokumentation og ord, hvad vi har fået at spise til middagsmad i løbet af de sidste to måneders tid og dermed kan jeg også se, om det virkeligt passer "at det har vi da lige fået".

Allerede nu her efter de første to måneds tid med "Aftens menu …", kan jeg se, det ikke er helt forkert, når vi selv føler, at der er visse af retterne, som vi får temmeligt tit, for det er der. På den anden side kan vi også se, at tit ikke er helt så tit, som vi selv troede.

Der er da også mange retter, som vi selv føler, at vi får tit, som vi slet ikke har nået at få i løbet af den sidste måneds tid. Så for lige som at have en mulighed for at finde ud, hvor lang tid der går imellem, vi genbruger middagsmads ideerne, så forsætte jeg med "Aftens menu …" i et stykke mere.