Arkiver

Forsættelse af denne mandag


Hverdagen.

Min Skat og jeg smurte lige hver især noget hurtigt frokost, som vi satte os at spise. Derefter fik vi lige i fællesskab skrevet en lille e-mail til ham ude hos Lauritz.com, som havde hjulpet os med at vurdere Farmors indbo. Det viste sig, at der ikke rigtigt er noget af det, der har en salgsmæssigt værdi. Så det vil faktisk være dyrere at sætte det til salg end at smide det ud. Nu har vi så fået fordelt tingene ud til dem i familien, der gerne vil have noget og resten af det, der kan bruges, er gået til grenbrug og det, der ikke kan bruges, er smidt ud.

Min Skat kørte til træning og da det er mandag, er det dobbelt træning. Jeg satte mig ind i vores sofa, for selv om jeg ikke må være det, når jeg "jo bare går her hjemme hele dagen og laver ingenting", så var jeg altså rimeligt træt. Jeg havde mest lyst til at sætte mig og slappe af, imens min hæklenål og jeg hækler nogle rækker på det igangværende projekt, som næsten er færdigt, men alligevel så valgte jeg at være fornuftig i stedet for hyggeligt. Så derfor gik jeg ud i køkkenet.

Jeg gik i gang med at rydde op i vores køleskab samt putte de sidste at de nyindkøbte varer på plads. Derefter fik jeg lige ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores morgenmad og frokost. Jeg nåede at stryge de to maskinfulde tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af morgen samt formiddagen, og som har hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen hele dagen, så det kunne blive hængt og langt på plads i diverse skabe og skuffer. Så satte jeg mig i sofaen, men lige som jeg fik taget mit igangværende hækleprojekt op af håndarbejdeskurven, kom jeg i tanke om, at alle vores blomster babyer og børn ikke har fået vand i dag.

Så jeg gik i gang med at vande alle vores blomster babyer og børn ude på altanen samt alle vores potteplanter inde i lejligheden, som jeg også lige fik nippet visne blade og blomster af. Så ringede min mobiltelefon, det var Poul, og jeg satte mig i sofaen, imens vi talte sammen. Lige som jeg tog fat i det igangværende hækleprojekt, fik jeg øje på alt det rod, der har nået at hobe sig op på vores sofabord i løbet af de sidste to og en halv uges tid.

Da Poul og jeg havde afsluttet vores telefonsamtale, gik jeg i gang med at rydde op og sortere i alt mit rod på sofabordet. Egentlig er det ganske imponerende så meget rod, der kan nå at samle sig på kun to og en halv uges tid, men nu har jeg fået det hele sorteret … det, der skal gemmes, er blevet lagt på plads, og det, der skal smides ud, er lagt ud på vores køkkenbord. Så kommer det med ned til containeren til papir, næsten gang jeg kommer forbi den.

Jeg satte mig i sofaen og jeg rakte ud efter det igangværende hækleprojekt, men så kom jeg i tanke om, at jeg slet ikke har nået at tjekke mail siden i morges, imens jeg spiste mig morgenmad. Så derfor satte jeg mig ind til computeren. Nu kan jeg hører, at min Skat pusler ude ved vores hoveddør, så nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, og så vil jeg går i gang med at sortere i det vasketøj, som min Skat har med hjem fra dobbelt træning, og derefter vil jeg dække vores spisebord, så vi kan sidde ved det, imens vi spiser til aften.