Arkiver

Årets 7. ups !


Hverdagen.

Vermund kørte ind til Rhodo-Roskilde og Anne samt jeg startede med at køre i Stof & Stil, hvor jeg skulle have to sart gule usynlige lynlåse med en længde på 20 centimeter. Det havde de så bare ikke.

Her vil jeg godt have lov til at undre mig lidt over Stof & Stils varesortiment … i deres katalog har de for eksempel sart gult bomulds garn, sart gult bomuld stof og sart gult sytråd, men hvis man så tager de tre forskellige sart gule ting og ligger dem ved siden af hinanden, så passer farverne simpelhen slet ikke sammen og det synes jeg, at de på en eller anden måde burde gøre om ikke andet så bare ton i ton, når de alle tre går for at have den samme farve.

Helt forgæves var vores besøg hos Stof & Stil nu ikke. Anne fik købt en halv meter hvis fleece, som hun skal bruge til foret i en muffe til hendes datter, og jeg fik købt tredive nøgler sart gult ( farve nummer 04 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) samt tre poser med 6 rulleøjne med en diameter på 8 millimeter til isyning …

2009/05/11/101.jpg

… da jeg har fået nogle ideer, som jeg gerne vil have ført ud i livet, hvortil jeg skal bruge de omtalte ting. Dagens sold kom så lige til at koste mig 314,85 kroner.

Egentlig vil jeg ikke kalde dagens sold for en ups. For jeg havde allerede, ingen vi kørte hjemmefra, sat mig for, at jeg ville købe købe tyve nøgler sart gult "Cotton" og tre poser med små rulleøjne til isyning, men når jeg nu var så heldig, at jeg kunne få tredive nøgler sart gult "Cotton" i ikke alene den samme indfarvning, men oven i købet i den sammen indfarvning, som de tyve nøgler sart gult "Cotton", jeg købte på min fødselsdag, har, så lod jeg mig altså friste.

Anne og jeg kørte ind til Hedehusene, hvor vi anbragte bilen på den store parkeringplads bagved Netto. Vi startede med at gå på posthuset, hvor jeg købte de frimærker, som skal sidde på alle takkekort, som jeg skal skrive til alle dem, der gav blomster til Farmors bisætteles, når jeg en gang får mig taget sammen til at skrive dem. Derefter var vi rundt om Netto, Aldi og Fakta, før vi kørte til Fjøng Centret, hvor vi lige handlende ind hos Rema 1000. Derfra kørte vi til Aldi her i Roskilde, hvorefter Anne kørte mig hjem samt fulgte mig og alle mine nyindkøbte varer op.

Anne og jeg små talte lidt sammen i nogle få minutter, imens jeg fik puttet alt det, der skulle enten i fryseren eller i køleskabet på plads, før min Skat kom hjem fra arbejdet og Anne kørte hjem til sig selv.