Arkiver

Så er vi næsten helt færdige …


Hverdagen.

… med at tømme Farmors plejebolig. Faktisk mangler vi nu kun at trække en enkelt skrue ud af den ene væg samt at gøre hovedrent, så er plejeboligen lige klar til at blive afleveret tilbage til udlejer, hvilket sker under flyttesynet på fredag.

🙂

Min morgen og formiddag gik med en hel masse meget forskellige småting, så som at vaske to maskinefulde finvask på 40 grader, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen, tale i mobiltelefon med Anne to gange og med Wivi en gang, ringe til min læge for at bestille tid til en konsultation, få ryddet op samt sorteret i nogle forskellige dokumenter samt papirer omkring afviklingen af Farmors bo og så videre og så videre der ud af.

Ganske som vi havde aftalt det, ankom Anne ved 11:30 tiden. Jeg var lige en hurtigt tur rundt om containeren med dagrenovation og containeren med papir, før Anne og jeg kørte ud til Farmors plejebolig. Vi startede med at bære alle de mange sække med Farmors sko, støvler og tøj, som skal til genbrug ud i Annes bil. Derefter begyndte vi at bære de små og mindre ting, som bare skulle smides ud, men som skal sorteres ned i de rigtigt fraktionen ud på Kara, ud i Annes bil. Vi havde lige fået fyldt hele Annes bil så godt op, at der ikke kunne være mere i den, da Vermund ( Annes mand ) ankom. Han havde spændt deres trailer bagpå sin bil og så gik vi ellers alle tre i gang med at fylde både hans bil og deres trailer op med resten af det, som bare skulle smides ud.

Egentlig tog det os under en halv times tid at fylde to biler og en trailer godt op, men nu havde vi jo også nået at rydde op og sortere i det hele i går, samt fået lagt alt det, der på en eller anden måde hører sammen, ned i en eller flere papkasser eller plastiksække, så det var samlet, og dermed var det hele jo lige til at gå i gang med.

Vermund kørte i sin bil, som han jo havde spændt deres trailer bagpå, og Anne samt jeg kørte i hendes bil ud til Kara eller rettere Roskildes Genbrugsplads, der er flyttet fra Navervænget nummer 8 til Store Hedevej nummer 32. Den nye genbrugsplads er betydelig større og langt bedre tilrettelagt med meget mere plads end, hvad den gamle var. Det er også blevet langt nemmere at komme hen til de enkelte fraktioner, som tingene skal ned i. Endvidere skal man for langt de fleste af tingens vedkommende heller ikke længere løfte dem højt op, før de kan komme ned i containeren. Da man har bygget genbrugspladsen sådant, at den er en platform, som de forskelige containerne så står hele vejen rundt om.

Anne, Vermund og jeg brugte lidt over et kvarters tid på at tømme begge bilerene samt traileren og derefter køre Vermund ind til gartneriet igen, da han ventede en kunde, der havde meldt sin ankomst ved 13:00 tiden, og Anne samt jeg kørte videre for at handle lidt ind for os begge to, men den tur kommer der meget mere om i det næste indlæg, for jeg "kom også lige til" at foretage en lille ups !

😉