Arkiver

En langsom start …


Hverdagen.

Selv om min Skat og jeg holdt "ferie" i hele sidste uge, da min Skats arbejdsplads var så forstående i forbindelse med Farmors bortgang, at den gik med til, at han holdt flex-fri hele ugen. Så føler vi godt nok begge to, at vi er godt "mis"-brugte og at vi mest af alt har behov for noget ferie og meget gerne så hurtigt som muligt. Desværre har min Skat ikke mulighed for at holde fri igen i dag og slet ikke i hele denne uge, selv om det er mere end hårdt tiltrængt, men så kunne han jo altid starte denne dag og dermed denne uge med at møde lidt senere.

Så da vores clockradio begyndte at larme ved 4:45, blev den slået fra, min Skat vendte sig om og han sov videre til klokken 7:00, hvor han så stod op, og lige nu er han i fuld gang med at gøre sig klar, så han kan tage på arbejdet.

Selv om denne uge kun byder på fire arbejdsdag, da det er Store Bededag på fredag, bliver den både anstrengende, hård og lang at komme igennem.

Min Skat var i forvejen meget ophængt med masser af arbejdsopgaver med meget stramme deadlines og det er jo ikke ligefrem blevet bedre af, at han har været væk fra sit arbejde i en hel uge og at der kun er fire arbejdsdage i denne uge. Dertil kommer, at vi i løbet af denne uge skal til et møde med Farmors advokat, da han har lovet at tage hvervet som kurator for Farmors bo samt stå for bodelingen, dels skal vi have tømt hele Farmors plejebolig samt gjort hovedrent i den, dels skal vi have fordelt alle Farmors ejendele … hvem vil gerne have hvad, hvad skal sælges og hvad skal bare smides ud, og dels skal vi også lige deltage i en konfirmation.

Så er der jo også lige vores eget hjem, som bestemt ikke ligefrem er blevet kønnere eller mere ryddeligt af, at vi stort set ikke har foretaget os andet i det end at aflive dagens samlede opvask hver aften. Så der er kommet masser af nye hængepartier til på den konto.

Så min Skat og jeg ved mere end godt, hvad vi skal bruge tiden til i denne uge og det er i hvert fald helt sikkert, at vi nok ikke ligefrem på noget som helst tidspunkt af ugen kommer til at kede os !

Så lige præcist som i hele sidste uge er det vel bare med at komme i gang og så tage opgaverne en for en efterhåndens, som vi komme i tanke om dem. På et eller andet tidspunkt kommer vi vel bare nogenlunde lige med igen med det hele.

Jeg vil starte dagen med at ringe til min tandlæge for at melde afbud til min tid klokken 8:10, og derefter skal jeg ringe til udlejeren af Farmors plejebolig for at finde ud af, hvorfor vi ikke har modtaget nogen som helst form for respons på den mail ( hvori vi opsiger Farmors plejebolig per den 15. maj 2009 ) som min Skat sendte til dem i tirsdag.

Allerførst vil jeg dog lige vise jer et billede af dagens solopgang over Astersvej klokken cirka 7:30 …

2009/05/04/001.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det åbne vindue i vores badeværelse, imens min Skat spiste sin morgenmad. Det ser ud til, at solen også har lidt svært ved at komme i gang med dagens opgaver eller også så kæmper den og skyerne om, hvem af dem der skal hærske over himlen i dag.