Arkiver

God morgen søndag


Hverdagen.

Det ser ud, det var godt, det var i går, vi forkælede os selv ved at hive det meste af en dag ud af vores kalender og så bruge den til kun at være kærester samt hygge os sammen ved at besøge Sagnlandet Lejre. Hvor vi både så på dyreunger sammen med en naturvejleder og vi nød det meget smukke landskab, imens vi gik rundt på egen hånd. For lige nu virker det ikke som om, dagens vejr bliver særligt spænende samt at det slet ikke kommer til at indbyde en til at opholder sig udendørs det meste af tiden.

Dagens solopgang over Astersvej klokken cirka 7:30 …

2009/05/03/001.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det åbne vendue i vores badeværelse. Det virker som om, solen er træt, og at den har opgivet at kampe med skyerne og dermed har den giver dem lov til at hærske over himlen her til morgen

Det er nu ikke kun solen, der er træt her til morgen. For det er min Skat og jeg så sandelig også. Indeværende uge har virkeligt været en uge, der har taget hård på os begge to og især vores ressourcer både de fysikske såvel som de psykiske, men vi regner med, at det allerværste er ved at være overstået, og at vi snart får mulighed for at finde os selv igen.