Arkiver

Frokost


Hverdagen.

Vi var så smarte – når vi selv skal udtale os – at vi kørte hjemmefra ved 9:00 tiden. Så vi stod ude i Kvickly Xtra i Hyrdehøjen kun nogle ganske få minutter efter, butikken var åbnet. Det var helt dejligt, for vi havde stort set næsten hele butikken for os selv, da der ikke var ret mange andre kunder derude på lige præcist dette tidspunkt. Alt i alt gik der faktisk kun 9 minutter, fra vi forlod bilen på parkeringsplads og til vi kørte derude fra igen.

🙂

Vi forsatte ind til Kvickly inde i Algade, og da vi var ved at putte vores nyindkøbte varer ind i bilen, ringede Wivi til mig, da hun skulle havde lidt hjælp med hensyn til brugen af hendes nye bærbarecomputer, hvilket jeg så gav hende, så godt som jeg nu kunne det, imens vi kørte fra Kvickly og hen til Aldi, hvor vi lige fik købt de sidste af de madvarer samt øvrige ting, som vi skal bruge dels i aften og dels i løbet af resten af indeværende uge.

Alt i alt gik der lige præcist en times tid, fra vi kørte hjemmefra og til vi var færdige med at putte alle de nyindkøbte varer på plads i dels fryseren, dels køleskabet og dels de øvrige skabe i køkkenet. Så det kan vel ikke siges, at være ret lang tid, når man tage i betrækning, at vi rent faktisk har været i tre forskellige butikker for at handle ind ?

Da vi havde sat varerne på plads, satte jeg vaskemaskinen i gang med en kulørt dagligvask på 60 grader og imens den klarede det, ringede jeg til Wivi, og så hjalp jeg hende med hendes computerproblemer. Derefter var jeg lige en hurtigt tur rundt om de cirka 30 forskellige blogge, som jeg følge dagligt med i, hvorefter jeg lige fik skrevet samt besvaret en god håndefuld e-mail, før jeg tømte vaskemaskinen og hængte tøjet til tørre på det lille tørrestativ inde i stuen.

Nu er min Skat lige blevet færdig med at tilberede vores frokost …

2008/12/31/001.jpg

… så jeg tror, at jeg vil stoppe med mit bloggeri for denne gang og så vil jeg spise min frokost. For den er nok allermest spændende, imens den stadigvæk er varm.

😉

Et rigtigt godt samt lykkebringende nyt år til alle jer ude i blogland her fra Roskilde.