Arkiver

Indholdet af årets julegaver


Hverdagen, Ænder.

Som jeg kom til at love jer i morges, så kommer der her en kort beskrivelse af dette års julehøst af ænder med mere, som var imellem mine mange skønne julegaver, som jeg pakkede ud i går aftes.

Min Skat var blevet sendt i byen af vores juletræ. Så jeg fik henholdsvis en farve samt en sort patron til min printer af det. Det var rigtigt dejligt, for begge de to patroner, der sidder i min printer lige for tiden, er ved at være brugt helt op.

🙂

Min Skat havde været på andejagt, og den var endte med, at han var kommet hjem med denne dejlige bog …

2008/12/25/101.jpg

… "Den store sorte Anders And", der indeholder nogle af de allerbedste historie med og om Anders And. Nogle af disse historier har for øvrigt aldrig før været udgivet på dansk. Så jeg glæder mig virkelig til at læse samt genlæse dem alle sammen.

🙂

Min Skat havde holdt fast i det der med fjerkræ, da han købte årets julegaver til mig, for han havde også købt denne dejlige lille træ "Bird" …

2008/12/25/102.jpg

… der er udført i egetræ. Den er designet af den danske møbeldesigner Kristian Vedel. Jeg synes, at den er så sød og så kan den havde mange forskellige udtryk alt efter, hvordan man sætter dens hoved. Den findes for øvrig også i en noget mere buttet udgave, som jeg også godt kunne tænke mig at få. Så den er hermed skrevet på min ønskeseddel til næste år.

🙂

Jeg var så glad for de fire dejlige ting, som min Skat havde givet mig i julegave, at jeg bestemt ikke havde håbet på at få mere af ham i år. Så det kom som en meget stor overraskelse, da vi forsatte med at pakke julegaver ud, at han havde yderligere to pakker til mig. Disse to pakker indeholdte noget, som jeg ikke havde skrevet på min ønskeseddel, simpelhen fordi jeg ikke viste, at noget sådant kunne fås, men jeg indrømmer heller end gerne, at lige præcist med de to gaver, der havde ham gættet ikke kun helt rigtigt, men derimod lige i plet for dem blev jeg rigtigt rigtigt glade for. Her er de så … duck and duckling …

2008/12/25/103.jpg

… de er begge to udført i oliebehandlet teaktræ. De blev designet i 1959 af den danske arkitekt Hans Bølling. Jeg tror, at han er ande-elsker og ande-fan lige som mig, for han har virkeligt remt lige præcist det der udtryk, som man kun finder hos ænder. De er bare så dejlige, at jeg næste ikke kan lade være med at kærtegne dem stort set hele tiden.

🙂

I de to pakker fra Poul og Sweetheart fandt jeg disse to dejlige juleænder …

2008/12/25/104.jpg

2008/12/25/105.jpg

… der på trods af, at det ser ud til, at de er fremstillet i træ, faktisk er fremstillet af polystrone. De er bare så fine og detaljerede i deres udtryk og jeg er bange for, at de kommer til at stå fremme hele året rundt.

I pakken fra Poul alene fandt jeg dette søde billede …

2008/12/25/106.jpg

… og i pakke fra Sweetheart alene fandt jeg dette æg med en ælling …

2008/12/25/107.jpg

… som hvis den bliver våd vil forvandle sig til en svane. Det er jeg nu bange for, at den aldrig vil få lov til, så vil jeg meget hellere have en lille gul ælling.

🙂

I pakkerne fra Jyderup fandt jeg et glas skrin, hvori der var lagt to nye billeder af Nicolai, der havde købt disse to søde fyrfads lysestager …

2008/12/25/109.jpg

… til os. Min Skat fik en cd samt en kopvarmer til sig computer af familien i Jyderup og jeg fik disse tre dejlige syrmønster …

2008/12/25/108.jpg

… fra Burda af dem. Jeg glæder mig virkelig til, at jeg får det fornødne overskud samt den fornødne tid til at finde min symaskine frem, så jeg kan komme til at sy nogle af de viste mordeller.

🙂

Desværre viste det sig, at familien i Store Valby havde købt de samme tre syrmønster til mig. Så jeg håber, at jeg har mulighed for at få byttet det ene hold enten til nogle andre syrmønster eller til noget andet, som jeg kan bruge.

Fra børnene i Store Valby fik jeg to ting, der er beregnet til at hænge på vores juletræ. Det var dels en lille glas klokke og dels denne glas frø …

2008/12/25/110.jpg

… som desværre har hul i næsen.

🙁

Gaverne fra familien i Fakse var dels dette dejlige led med fiskeskelletter med grønne øjne …

2008/12/25/111.jpg

… til min Pandora halskæde, dels denne søde lille forårpige …

2008/12/25/112.jpg

… samt dels disse fire søde små hjerter …

2008/12/25/113.jpg

… som Wivi selv har kniplet. Hun er godt ved at blive rigtigt dygtigt til det. Den lille forårpige kommer til at hænge på vores troldegrene inde i stuen, når jeg en gang har pakket jule- og vinter pyntet væk, som hænger på dem lige, og de fire små hjerter har allerede fundet sig godt til rette på nogle gode pladser på vores juletræ.

🙂

Alt i alt også selv om der er tre syrmønster, som skal byttes, samt en glas frø, der er gået i stykker, så er det nogle virkelig dejlige julegaver, som jeg har fået i år og jeg indrømmer heller end gerne, at det havde været mere end rigeligt med de to dejlige teaktræs ænder.