Arkiver

Så er juleaften begyndt


Hverdagen.

Så er det lige før, vi har nået alt det samt lidt mere, som vi havde sat os for, at vi skulle nå, før vi kan komme til at slappe af samt hygge os, imens vi fuldt ud nyder vores juleaften med efterfølgende juleferie.

🙂

Vi har begge to brugt det meste af morgen, hele formiddagen samt en stor del af eftermiddagen på at pynte vores juletræ …

2008/12/24/102.jpg

… helt færdigt, hvilket min Skat

2008/12/24/101.jpg

… synes har været både en stor og meget anstrengende opgave.

😉

Jeg vil så lige skynde mig at indrømme, at han har knoglet hårdt på sit arbejde hele denne måned, da han havde nogle store opgaver med nogle meget kort deadliner, der skulle være helt færdige, før han gik på juleferie, men sådant er det desværre stort set hver år ikke kun op til jul, men også op til alle de andre højtider samt ferier, så det er der som sådant ikke noget nyt i.

Vi har begge to været ude at løbe, for det nåede vi ikke i går. Efter vi så havde været i bad samt spist frokost og jeg havde hængt en maskinefuld nyvasket tøj til tørre på det lille tørrestativ på soveværelsets dør, kørte vi ud til Farmor, så vi kunne ønske hende en rigtigt glædelig juleaften samt give hende hendes julegaver fra os af. Begge gaver blev pakket op med det samme og det så ud til, at hun kunne bruge deres indhold ( en æske med 400 gram fyldte chokolade samt de to billeder, der blev taget af min Skat under årets Eremitageløb.

🙂

Vi var hos Farmor i en lille halv times tid og så kørte vi hjem til os selv igen. Hvor vi lige præcist nåede ind af hoveddøren til at årets udgave af "Disney´s Juleshow" begyndte på fjernsynet. Så vi satte os og så det, imens vi nød nogle varme æbleskiver.

Så gik min Skat i køkkenet, hvor han ridsede sværen på flæskestegen og satte den ind i ovnen, så den kunne hygge sig der i de næste par timer, imens vi blev helt færdige med at pynte juletræet samt fik putte alle vores mere en spændende julegaver …

2008/12/24/103.jpg

2008/12/24/104.jpg

2008/12/24/105.jpg

2008/12/24/106.jpg

2008/12/24/107.jpg

… ind under det. Der er godt nok mange julegaver i år, hvordan mon det kan være, så mange er vi altså heller ikke på julegaver med.

🙂

Alle syv kasser, hvori vi gemmer juletræpynten, når den ikke er i brug, er kommet på plads. Min Skat har ryddet til side, vasket op, stillet på plads samt tørret af efter både vores morgenmad, vores frokost samt efter æbleskiverne, og jeg har nået at stryge den maskinefuld tøj, som jeg nåede at vaske først på eftermiddagen, hvorefter tøjet blev hængt / lagt på plads i skabe / skuffer.

Jeg har nået at dække vores spisbord, så nu mangler vi kun, at middagsmaden bliver færdigt. Jeg har også nået at dække vores sofabord …

2008/12/24/108.jpg

… så det nu frister os med sit pynt og især skålene med bolchestokke, chokolade, konfekt samt lakrids, og der er hvis nok en lille en …

2008/12/24/109.jpg

… der allerede har smagt lidt for meget på lidt af det hele. Det ser i hvert fald ud til, at det har været en meget trættende opgave for ham sådant at prøvesmage på alt det gode.

😉