Arkiver

Snemænd


Hverdagen.

Godt nok nøjes vi med at købe tolv nye glaskugler til juletræet, men vi kom nu alligevel til at købe lidt mere nyt julepynt eller rettere vinterpynt. For efter min mening hører snemænd mere til vinteren end de gør til julen. Vi kom oven i købet til at købe snemænd i to forskellige boder under dagens besøg i Tivoli.

De tre første snemænd, som ikke er særlige store og som lå i hver sin lille gavepose …

2008/12/13/401.jpg

… købte vi hos "Blue Ocean", hvor de var sat ned fra en rund tyver til en rund tier per styk, og da der var tre forskellige snemænd at vælge imellem, endte det med, at vi købte en af hver slags. De passer i størrelsen til begge vores vinterlandskaber altså både til de to snelandskaber med baby-tumle-nisserne og til snelandskabet med Julius-nisserne.

Vi sluttede dages soldtur af med at gå tilbage til "Det Gamle Apotek", hvor vi havde set på nogle små keramik snemænd, som vi ikke havde købt, første gang vi var en tur rundt i butikken, men som vi blev enige om, at vi simpelhen bare måtte have et par af dem med os hjem. Det endte med, at valget faldt på disse to søde størrelser …

2008/12/13/402.jpg

… der kostede 30,00 kroner per styk og vi har købt dem i fællesskab, da vi hver især kun havde 30,00 kroner tilbage i kontanter og vi ikke ønskende at bruge Dankort.