Arkiver

Skrivning af årets julepost – Del 2


Hverdagen.

Efter jeg havde ryddet til side, vaske op, tørret af samt stillet på plads efter min Skats og min morgenmad samt min froskot, fulgte jeg lige skraldespanden ned, hvorefter jeg gik en meget hurtigt tur over i Fakta i Østervangs Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), hvor jeg lige fik købte det allersidste af det, som vi skal bruge i løbet af den kommende weekend. Derefter gik jeg hjem igen, hvor jeg lige fik sat varerne på plads, før jeg stillede mig at stryge resten af den maskinefuld kulørt finvaks, som jeg nåede at vaske i morges, så det kunne blive hængt / langt på plads i skabe / skuffer.

Så var det meste af dagen også nået at gå. Så klokken var næste 16:30 før jeg kom i gang med at forsætte med at skrive årets julekort. Nu har jeg så nået at skrive alle de danske julekort …

2008/12/12/201.jpg

… og selv om det kun er blevet til 34 stykker i år, så fylder de faktisk pænt meget, som de ligger der i en stak på vores spisebord. Det vil så sige, at de er lige klar til at blive puttet i en postkasse, så de kan nå frem til modtagerne helst før jul samt at jeg nu kun mangler at skrive de to julekort til USA, men da der skal en lille gave med samme med disse to kort, og da den ene af disse gaver endnu ikke er hjemkommet, så behøver jeg ikke at nå at skrive de to julekort i aften.

Nu vil jeg gå i gang med at tilberede min aftensmad og når jeg så har spist den, så skal jeg lige rydde til side, vaske op, stille på plads, tørre af samt følge skraldespanden ned, før jeg enten sætte mig foran computeren eller sammen med et håndarbejde, imens jeg venter på, at min Skat skal komme hjem fra årets julefrokost på hans arbejde, så jeg lige kan nå at sige "Godnat Skat og sov godt" til ham, før jeg i hvert fald jeg går i seng.