Arkiver

Aflivning af endnu et hængeparti


Hverdagen.

Det havde været vores mening, at vi ville bruge denne lørdag på at få en god en på opleveren, fordi vi ville besøge enten Lejre Forsøgscenter, der holder åbent denne og næste weekend på grund af julen, eller Tivoli, der ligeledes har åbent på grund af julen, men ingen af delene blev ikke til noget, for dels var vejret ikke lige frem det bedste til den slags udendørs udfoldelser og dels så var ingen af os helt på toppen.

Så i stedet for har vi så brugt hele dagen på at aflive en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier, købe årets juletræ, gå en lille hurtigt tur ind til Roskilde centrum for at handle lidt ind ( det blev blandt andet til to små plys mus til vores juletræ ) hænge den lyskæde med 300 små kulørte lys-dioder, som min Skat købte i lørdags, op ude på altanen samt fik hængt det sidste af de tre store billeder, som min Skat selv har fotograferet, op inde i stuen …

2008/12/06/301.jpg

… og det store billede med de svømmende delfiner blev hængt op inde i soveværelset …

2008/12/06/302.jpg

Dermed har min Skat fået aflivet endnu et af de mange små og store hængepartier, som vi desværre har haft samt stadigvæk har i vores hjem. Det må jo så efterhånedens betyde, at vi er ved at være kommet igennem bunken med uløste opgave. Det er vi som sådant også, hvis vi altså lige ser bort fra, at det er sådant, at for hver gang vi får klaret en opgave, kommer vi i tanke om mindste to andre ting, som det også ville være skønt, hvis vi fik klaret.

Så skal jeg være helt ærlig, så tror jeg aldrig, at vi bliver færdige med at indrette samt ordne vores hjem og på en måde er det jo ganske dejligt at vide … for så længe man har ønsker og drømme lige så længe er man ikke kun i live men derimod levende.