Arkiver

Anders & Andersine


Hverdagen, Ænder.

Her til morgen og formiddag fik jeg taget mig så meget sammen, at jeg fik fyldt vaskemaskinen op med en kulørt finvask på 40 grader, så den kunne vaske, imens jeg selv gik i bad. Jeg nåede at tale i telefon med min veninden i Rønnebærparken i lidt over en times tid, før jeg tømte vaskemaskinen og hængte det nyvasket tøj til tørre på vingetørrestativet inde i stuen samt stillede mig at stryge de ting, som bliver pænest, hvis de bliver strøget i våd tilstand, hvorefter de blev hængt til eftertørring på det lille tørrestativ på soveværelsedøren.

Så tog jeg mig sammen og gik hjemmefra, så jeg kunne komme i gang med at handle lidt ind. Jeg startede med at gå rundt om containeren med batterier, dagrenovation og papir, derfra rundt om containeren med pap samt ind til Roskildes centrum for at handle ind. Under min indkøbstur kom jeg blandt andre rundt om Føtex i Roskilde Stations center, hvor jeg kun lige skulle have nogle få småting, men på vej ud af butikkens hoveddør fik jeg øje på disse to små størrelser …

2008/12/04/101.jpg

… som jeg simpelhen bare var nødt til at tage mig kærligt af i form af at give dem et nyt godt hjem hjemme hos os. Så jeg gik ind i butikken igen, hvor de blev mine for 30,00 kroner stykket, hvilket ved i bund og grund er en helt i orden pris for dem.